Cirkuskurser

Cirkusen bygger på samarbete och utvecklar både den sociala och den motoriska förmågan. Det är ett utmärkt tillfälle att få umgås med varandra och röra på sig på samma gång.

Skapande skola
Cirkus-Emma kommer till er skola och låter eleverna prova på cirkus. Läs mer här

Cirkus i äldreomsorg
Region Östergötland subventionerar cirkus för äldre på till exempel äldreboenden, förebyggande omsorg med mera i kommunal och privat regi. Det gör att ni för endast 1 500 kr kan få en eldshow eller ett besök av en cirkuspedagog. Läs mer och boka här.

Prova på cirkus / workshop till ditt event
Cirkusaktiviteter för hela familjen där alla får vara med, lära sig nya saker, röra på sig och lära känna varandra bättre. Deltagarna kommer att få prova på många olika cirkuskonster och tillsammans utvecklas och ha roligt samtidigt som ni upptäcker att ni kan göra sådant ni kanske trodde var omöjligt. Ca pris 4 000 kr/timme (priset beror på storleken på eventet, rabatt ges vid bokning av flera timmar och paketpris kan fås vid bokning av show). Boka här

Acroyoga för vuxna
Klicka här för att läsa mer eller anmäl ditt intresse längre ned på sidan.

Cirkuskalas
Boka oss cirkuspedagoger och låt alla barn få prova cirkus på ert kalas. För 2 000 kr per timme kommer vi med cirkussaker och har roligt med barnen (utanför Linköping tillkommer reseersättning). I mån av tid stannar vi även kvar och umgås med barnen under fikat. Vi kan hjälpa till med att hyra en gymnastiksal inom Linköpings kommun. Vid mindre kalas kan priset och antalet cirkuspedagoger sänkas. Alla vuxna som vill vara med får självklart också ta del av cirkusaktiviteterna.

Intresseanmälan för kommande kurser