Cirkuskurser

Cirkusen bygger på samarbete och utvecklar både den sociala och den motoriska förmågan. Det är ett utmärkt tillfälle att få umgås med varandra och röra på sig på samma gång.

Skapande skola
Cirkus-Emma kommer till er skola och låter eleverna prova på cirkus. Läs mer här

Cirkus och tygklättring för barn – Aktiv Ungdom
För dig som är 7-14 år. Nybörjarkurs onsdagar 18-19 och fortsättningskurs onsdagar 17-18. I år ligger fokuset på tygklättring. Du kommer även att få testa andra cirkusaktiviteter som att bygga pyramider, jonglera, snurra tallrik, rocka rockring och träna akrobatik.
Anmäl dig här

Cirkus i äldreomsorg
Region Östergötland subventionerar cirkus för äldre på till exempel äldreboenden, förebyggande omsorg med mera i kommunal och privat regi. Det gör att ni för endast 1 500 kr kan få besök av en cirkuspedagog. Läs mer och boka här.

Prova på cirkus / workshop till ditt event
Cirkusaktiviteter för hela familjen där alla får vara med, lära sig nya saker, röra på sig och lära känna varandra bättre. Deltagarna kommer att få prova på många olika cirkuskonster och tillsammans utvecklas och ha roligt samtidigt som ni upptäcker att ni kan göra sådant ni kanske trodde var omöjligt. Ca pris 4 000 kr/timme (priset beror på storleken på eventet, rabatt ges vid bokning av flera timmar och paketpris kan fås vid bokning av show). Boka här

Acroyoga för vuxna
Klicka här för att läsa mer eller anmäl ditt intresse längre ned på sidan.

Akrobatik för dansare
Akrobatik för dansare från ca 8 år till och med vuxen ålder i Östgöta balett- och dansakademis regi.

Cirkuskalas
Boka oss cirkuspedagoger och låt alla barn få prova cirkus på ert kalas. För 4 000 kr per timme kommer vi med cirkussaker och har roligt med barnen en timme (utanför Linköping tillkommer reseersättning). I mån av tid stannar vi även kvar och umgås med barnen under fikat. Vi kan hjälpa till med att hyra en gymnastiksal inom Linköpings kommun. Vid mindre kalas kan priset och antalet cirkuspedagoger sänkas. Alla vuxna som vill vara med får självklart också ta del av cirkusaktiviteterna.

Intresseanmälan för kommande kurser